9.-11. märts

TOIT KUI TERVISE HOIDJA JA TAASTAJA. VÜRTSIDE JA TOIDUAINETE OMADUSED. PRAKTILINE TOIDU VALMISTAMINE.

Alateemad: Söömine kui sakrament. Soojendavad ja jahutavad energiad. Kuus erinevat maitset. Toidu mõju erinevatele tüüpidele. Praktiline töötuba.

Reede

Loengud: Söömise rutiin ja rituaal. Toidu valmistamine silmas pidades soojendavat või jahutavat omadust. Kuus erinevat maitset, nende omadused ja seos nii füüsilise keha kui meelega.

Praktika.

Laupäev

Loengud: Toiduainete ja vürstide peamised omadused ning nende mõju erinevatele tüüpidele. Keha ja meele toiduga tasakaalus hoidmine ja tasakaalu viimine. Kõrvalmõjude vähendamine vürstidega.

Praktika.

Pühapäev

Praktika: päevamenüü koostamine kolmele erinevale tüübile.